Wednesday, January 2, 2008

Sony Ericsson V630i

Sony Ericsson V630i zahvaljujući 3G mogućnostima predstavlja sjajn miks mobilnog telefona, muzičkih i multimedijalnih aplikacija izuzetnog kvaliteta. Telefon čini specijalnim podrška za Vodafonov radio DJ servis, čija je najnovija karakteristika interaktivnost tj. možete da kreirate sopstveni muzički kanal ocanjujući i rangirajući albume tokom preslušavanja. Što više slušate ovaj muzički kanal i ocanjujete pesme on postaje sve intuitivniji i prilagođenjiji isključivo vašem ukusu. Muzički albumi se mogu kupovati direktno preko ovog servisa i čuvati na 256MB, M2™ - memorijskoj kartici kojom je snabdeven ovaj telefon. Stereo slušalice omogućavaju da uživate u izuzetno kvalitetnom stereo zvuku.
V630i takođe može da koristi sadržajima izuzetno bogat Vodafone live servis. Zahvaljujući 3G mreži omogućeno je gledanje mobilne televizije, video poruka i video telefoniranje.
Ovaj model je savršen telefon za korišćenje najboljeg što nude Vodafonovi 3G servisi kao što su Vodafone Radio DJ, super brza konekcija sa internetom i igrice na internetu. V630i kombinuje 3G mogućnosti sa inovativnom Sony Ericsson tehnologijom da osigura brz servis sa sjajnim audio kvalitetom. Podržava sve ključne formate za "download", pa možete preneti muziku sa računara, iz različitih muzičkih servisa ili sa svoje CD kolekcije.
Pored muzike V630i poseduje kameru rezolucije 2 megapiksela sa digitalnim zumom, korisnički email i HTML pretraživač kao i veliki 1.9” ekran u boji. Aplikacije za poslovne ljude su između ostalog sinhronizacija sa računarom druge aplikacije potrebne za kancelariju. Podržava bluetooth a predstavlja UMTS 2100 uređaj specijalno namenjen Vodafon grupi. U Evropi će se pojaviti u Junu.

No comments: