Saturday, January 5, 2008

Mini MOB cigla

Da li smo spremni za povratak nikad zaboravljenih “cigli”? Mini MOB definitivno misli da je došlo vreme da se u modu vrate ogromni mobilni telefoni i predstavlja nam model širine 3,5 cm i 11 cm dužine, plus antena. Uz njega dobijate kameru, MP3 plejer, 128 MB karticu za SD slot i bateriju koja radi neverovatnih 30 dana u standby režimu ili puna 72 sata priče! Samo zbog trajanja baterije vredi razmisliti o izdvajanju $320 dolara za ovaj telefon.

3 comments:

Anonymous said...

Trebo bi kupovati novi mobilni. Trenutno koristim Motorola V360, malo „old school”. Po tome mozete znati da nepratim trendove i da nisam upucen, pa zato tražim vasu pomoć. Mora biti otkljucan. Ovde imam ugovor sa T-mobile, ali voleo bih da mogu da ga koristim kad odem kod nas. Ne koristim nikakve posebne usluge i programe, jedino sto saljem dosta poruka, tako da bi bilo poželjno da su tasteri kvalitetne i laki za koristiti. Ne bi skodilo kad bi kamera isto bila malo bolja.Imam budzet od $250(USA), znam nije puno, možda bi skupio još novca ako bi mobilni bio toliko dobar. Hvala svima na odgovorima.
-LAZAR

Anonymous said...

Iphone,mada on je skuplji od tvog budzeta,ali zato ima vise funkcija od navedenog sto trazis.Uostalom pogledaj u T-mobilu šta nude.
Sto vredi da ti se preporuci telefon,ako ga T-mobile nema u ponudi.

pozdrav C_MILICA

Anonymous said...

Pa ko ce dati 320$ za ovu ciglu???