Monday, January 21, 2008

Dodir klasike : Sony Ericsson W350


Sony Ericsson ovim Walkman telefonom niže klase ponovo vraća klasičan preklop, koji su imali prvi preklopni telefoni, a kojima se preklapao samo poklopac preko numeričke tastature. Koliko smo mogli da shvatimo iz informacija za novinare. ovaj preklop biće vrlo robustan i što je još važnije - aktivan jer ćete pomoću njega moći da započnete, odnosno završite poziv. Na preklopu se nalaze i eksterna kontrlona dugmad za upravljanje reprodukcijom muzike, koja su, u zavisnosti od ostatka kućišta, obojena vrlo trendi bojama - neonljubičastom, drečavonarandžastom ili metaliksivom. I ponuda boja maski je neobična - od crne, zagasitocrnosive do golubijeplave.

Funkcije ovog telefona su dosta skromne i sem naprednog Walkman MP3 plejera obuhvataju kameru rezolucije 1,3 megapiksela, internu memoriju od 14 MB sa mogućnošću proširenja M2 karticama, kao i displej rezolucije 128×160 piksela sa dijagonalom od samo 1,9 inča. Ostale funkcije vredne pomena su bluetooth
verzije 2.0 sa stereo prenosom audio signala, FM radio sa RDS-om, GPRS, EDGE prenos podataka, TrackaID, kao i na W760 i drugo. Dimenzije su mu 104 x 43 x 10.5 mm, a težina svega 80 grama. Cena nije najavljena, a datum početka prodaje vezuje se za drugi kvartal tekuće godine.


No comments: